50 Plus Match

För närvarande finns det cirka 2 miljononer singlar i sverige och med hjälp av av att dejta på internet har du störst chans att träffa någon.

50plusmatch riktar sig mot aktiva 50 åringar och äldre. Tanken är att du ska kunna hitta en partner som är på samma nivå som du. De flesta medlemmarna hos 50 Plus Match är mellan 50 och 65 år, men det finns även medlemmar som är uppåt 75-80 år.

De har 44% män och 56% kvinnor vara v ca 40% är högskoleutbildade.

Så här fungerar det:

Du kan registrera dig gratis och vara medlem gratis så länge du vill. När du registrerar dig så genomgår du 7 steg för att skapa din profil. Du behöver inte fylla i alla fält eller steg. Det som tydligt visar sig dock är att de som har väl ifyllda profiler är de som är mest framgångsrika med sin internet dejting. Det kan vara en bra ide att fylla i de nödvändigaste fälten till en början så att du kan komma in och se hur det fungerar när du är medlem för att sedan gå tillbaka och fylla i resten av din profil. Kanske ger det dig blodad tand när du varit inne och spanat runt bland de 50 plus singlar som är medlemmar här.

Likaså kan sägas att profilbilden är en framgångsfaktor för lyckad internetdejting. Det är rekommenderat att ladda upp en bild på dig själv för att kunna komma vidare snabbt med att finna din drömpartner.

Det finns sedan ett antal tjänster som du kan komma åt om du blir fullständig medlem. Med fullständig medlem menas att du betalar för ditt medlemskap och därmed kan använda alla tjänster som är tillgänglig. Det är oftast bra att registrera sig gratis och spana runt en del, men när du blir mer seriös med ditt datande så kommer du nog att vilja bli fullständig medlem.

Att bli fullständig medlem hos 50PlusMatch kostar enligt nedan:

  • 1 månad – 175 kr
  • 3 månader – 350 kr – 3,9 kr/dag
  • 6 månader – 600 kr – 3,3 kr/dag
  • 1 år – 850 kr – 2,4 kr/dag

Nedan kan du se vilka tjänster som ingår när du är gratis medlem respektive fullständig medlem:

Gratis VS Fullständig medlem

Comments are closed.