Bästa sättet att träffa rätt!

Det bästa sättet att träffa din nya partner är genom att du går via dina vänner och bekanta och den näst bästa sättet är att använda internet. Åtminstone om den amerikanska studien från University of Rochester som DN skriver om har rätt.

Tidigare har krogen och jobbet varit sociala knutpunkter där det finns bra möjligheter att träffa sin blivande partner, men dessa har numer blivit om sprungna.

Att dejtingbranschen har rört sig mot internet och sociala medier är klart tydligt. Jämför vad som krävdes för 10-15 år sen för att sätta in en kontaktannons i Dagens Nyheter eller liknande och hur lång tid det tog att få in den och vänta på svar och svara på dessa. Idag kan du registrera dig på någon minut och snabbt vara igång att skicka flirtar och kärleksmeddelanden till tusentals singlar som har en bra match för dina önskemål.

Om du tycker att det låter som att du har bra odds om det fanns möjlighet att kombinera att träffa dina din blivande partner via dina vänner och internet så finns det två bolag som  klart utmärker sig och som är väl värda att testa. Det är gratis att registrera sig på båda och du kommer snabbt igång.

ShakeMyWorld är ett dejtingföretag som gör Social Matchmaking genom att de matchar ihop dig med andra singlar som du har minst en gemensam vän med på Facebook. Det hela är mycket enkelt och du är snabbt igång genom att connecta via Facebook på deras sajt. Inget visas på din wall såvida du inte vill.

Singalo är ett annat relativt nystartad datingsajt där de tar det steget längre. Där ska dina vänner beskriva dig som person. Det kan låta aningen läskigt att dina vänner ska beskriva dig, men tänk dig själv att du kommer att läsa beskrivningar av din framtida partner som är gjorda av dennes vänner vilket gör att det känns betydligt tryggare och säkrare att det är en person som har vänner som kan beskriva din framtida partner på ett mer eller mindre bra sätt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.