eDarling

eDarling kan du få ett gratis partnerförslag och en personlighetsanalys. Detta är för att du ska kunna korta ner din tid till att hitta den rätte för dig. Direkt när du går in på eDarling så kommer du till en landningssida där du fyller i om du är kvinna eller man samt om du söker en kvinna eller man. Man fyller där i dessa uppgifter genom att ticka i checkboxarna och sedan skriva i sin e-mailadress och acceptera deras allmänna villkor och integritetspolicy. eDarling hanterar personliga uppgifter konfidentiellt så det finns ingen anledning till oro.

Nedan ser du hur det ser ut när du först kommer till eDarling:

Du fyller i uppgifterna och klickar dig sedan vidare på knappen ”TILL PERSONLIGHETSTEST

Att göra personlighetstestet och få den gratis matchningen är ett bra sätt att komma igång med internetdajting om det är nytt  för dig. Att surfa runt på datingsajter på nätet är både spännande och roligt. Särskilt när du högst troligt har den rätte runt hörnet.

Det finns att läsa om hur det går till med internetdating på eDarling om du är osäker. Glöm inte att det bästa är att registrera dig och testa på lite så kan du lära dig mer under tiden.

Några grundläggande saker att tänka på är att fylla i sin profil så pass noga som möjligt och att även inkludera bilder. Lägg tid på din presentation och se om du kan fråga vänner och bekanta vad det tycker om din presentation. Självfallet är det mycket viktigt att du är dig själv, men det kan också vara bra att få en utomståendes åsikt om din presentation.

En annan viktig sak när det kommer till dating på nätet är att du ska kontakta andra och göra ett bra intryck. Du ska försöka få den andra personen intresserad av att svara på dina flirtmail och att sedan komma vidare till chat, telefon och fysisk date.

Lycka till med ditt datande på eDarling – Klicka här för att registrera dig!

Comments are closed.