Firstdate

På Firstdate blir du mött av en trevlig stämning där det fort går att få kontakt med andra. På Firstdate hittar du killar och tjejer främst i ålderssspannet 25-40 år. Firstdate finns i ett flertal länder därav märks Sverige, Norge och Danmark.

Firstdate – Klicka här!

Priser på Firstdate:

  • Gratis – Registrering, matchingstest och partnerförslag
  • 199kr per månad – För det här priset blir du Guldmedlem med 60 dagars uppsägningstid. Den första månaden betalar du bara 19 kr för.

Det finns tre nivåer av medlemskap hos Firstdate.

  1. Gratis
  2. Guld
  3. Platinum

Firstdate.com
Det är gratis att registrera sig på Firstdate sen kan du välja på 3 olika typer av medlemskap. Du kan fortsätta att vara gratismedlem då kan du skicka Lovemails och Lovemail Lyx, skicka flirtar, skriva gästboksinlägg, få e-mail när andra kontaktar dig, skapa en egen favoritlista, markera andra singlar som hot, se alla på singelmingel, läsa på anslagstavlan, läsa anslagstavlan, söka, spana på killar och tjejer samt se hela topp hundra listan.

Besök First Date

Utöver gratis medlemskap så kan man också välj att lägga till för Guld- och Platinummedlem.

Som guldmedlem kan du bland annat läsa lovemails, flirtar, gästboksinlägg och chatta. Du kan också ordna så att du kan komma högst upp på sökresultat samt se alla som besökt din profil. Du kan även förenkla det för att se vilka snygga singlar du har besökt genom att du kan göra listor på det. Du kan se vilka som har markerat dig som favorit och även se vilka som markerat dig som hot. Det går att se vilka som har röstat på dig och bättre möjlighet att se bilder. Bland annat går det att förstora bilder och se alla fotoalbum.

Det finns många fördelar med att bli guldkund hos Firstdate. När du registrerat dig gratis kan du se och läsa ytterligare om fördelarna med de olika typerna av medlemskap. Det som skiljer Guldmedlemskap från Platinum är att om du är Platinummedlem har du tillång att använda Hotbox där du själv kan välja ut vilka lovemail du vill se.

Besök First Date – Klicka här!

Comments are closed.