Match.com

Match.com är en av Sveriges ledande dejtingsajter. Match.com erbjuder även en matchmaking tjänst. Med en jämn fördelning på män och kvinnor i åldrarna 24-45 år är de en stark leverantör som ger gott hopp för dig att träffa den rätte.

Registrera dig utan kostnad här!

Match.com har ett bra säkerhetstänk som gör att du som kund kan känna dig trygg vad det gäller profilbilder och texter då allt godkänns manuellt av supportpersonalen.

För att komma igång behöver du inte betala något. När det börjar bli dags för att kommunicera med medlemmarna är det dags att skaffa sig en prenumeration.

STANDARD

Priset för en standardprenumeration på match.com är 299 kr per månad. Standardpaketet går det att få för 149 kr per månad om man tecknar upp sig för 6 månader på en gång.

Registrera dig för STANDARD här!

Utöver standardprenumeration så finns de två alternativen PREMIUM samt PLUS.

PREMIUM

Premium på match.com Innebär bland annat att samtliga medlemmar kan kontakta dig samt att din profil visas först för nya medlemmar.

Registrera dig för PREMIUM här!

PLUS

Plus på match.com innebär bland annat att du kan se när dina mail har blivit lästa samt att du kan välja att visa om du är online eller inte.

Registrera dig för PLUS här!

PREMIUM och PLUS

Det går att lägga till både PREMIUM och PLUS, så är det möjligt att ta del av samtliga fördelar. Det viktiga är dock att ta första steget och för att göra det behöver du inte betala något.

Registrera dig för PREMIUM och PLUS här!

Match är ett företag som finns i ett flertal länder. Bland annat finns det i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Spanien, Italien, Storbritanien och Tyskland.

Match.com anger sina priser i svenska kronor och du betalar i förskott med kort. Om du skulle ändra dig så gäller distansavtalslagen. Det vill säga du har rätt att ångra dig upp till 14 dagar efter genomfört köp.

SAMMANFATTNING PRISER

Pris/månad Pris/månad Pris/månad
1 månad 3 månader 6 månader
Standard 299 kr 199 kr 149 kr
Standard + Plus 368 kr 268 kr 218 kr
Standard + Premium 388 kr 288 kr 238 kr
Standard + Plus + Premium 438 kr 338 kr 288 kr

Registrera dig här!

Det finns många som är mycket glada och tacksamma mot match.com. Det finns att läsa en del kärlekshistorier om par som träffats via deras sajt. Ett exempel är Sussanna och Magnus som 2007 efter att ha pratat med varandra 5-7 timmar efter jobbet till slut sågs utanför Åhlens City i Stockholm på Magnus initiativ. En fantastisk middag med ett besök på isbaren ledde så småningom till ett bröllop i Lidingö kyrka med ett stortkalas och bröllopsresa till Maldiverna. Det där med barn det kommer när det kommer, men en gemensam våning är inköpt. Här kan du läsa om flera lycliga slut på match.com.

Registrera dig utan kostnad här!

Comments are closed.