Match4me

Match4me har sedan 2008 ägnat sig åt att erbjuda datingtjänster mot högutbildade singlar. Detta har visat sig vara en framgångsrik strategi då många ser en uppenbar fördel att träffa någon som har en liknande utbildning som en själv.

Match4me hemsida går det att läsa att enligt SIFO så är nätdejting det vanligaste sättet att träffa sin partner. Där framgår även att det för närvarande är cirka 2 miljoner singlar i Sverige.

Hos Match4me finns ett brett åldersspann som sträcker sig från 18 till 55+ år. Deras medlemmar är överrepresenterat av kvinnor som står för 56% av medlemmarna och därmed är det 44% som är män.

Det är 63% av medlemmarna som har någon form av högskoleutbildning. 32% av magisterexamen och 5% Licentiat.

Så här fungerar det:

  • Du kan registrera dig gratis här!
  • Under registreringen kan du sätta upp din egna profil i 7 enkla steg. Du får generellt bäst respons om du fyller i samtliga fält även om det inte är ett krav. Det är att rekommendera att lägga upp sin bild då detta leder till fler lyckosamma kontakter.
  • När profilen är upplagd så aktiverar du denna via mail.
  • När du väl aktiverat din profil och loggat in kan du börja leta efter din blivande partner.

Det finns mycket du kan göra som gratismedlem hos Match4me, men det finns såklart några angenäma tjänster som det går att nyttja som betalande fullständig medlem. Som fullständig medlem kan du skicka personliga meddelanden, se vem som besökt din profil, skicka obegränsad med intressemeddelanden, se andra medlemmars sökprofil, använda Match4mes messenger, använda chatten samt se vem som är gratis eller fullständig medlem.

Här kan du se hur mycket det kostar att vara fullständig medlem. Det finns olika alternativ beroende på hur länge du vill vara medlem. Ju längre tid du förbinder dig för desto lägre blir priset. Då det kanske finns hopp om att inte vara singel i ett helt år till så kan rekommenderas att registrera sig för 1 månad till en början och sen se om Match4me är något som passar för dig.

  • 1 månad – 175 kr
  • 3 månader – 350 kr
  • 6 månader – 600 kr
  • 1 år – 850 kr

Registrera dig på Match4me – Klicka här!

Comments are closed.