PARSHIP

PARSHIP är en dejtingsajt för singlar som har bestämt sig för att hitta en partner. Klicka här för att registrera dig gratis på – www.parship.se.

PARSHIP erbjuder ett gratis personlighetstest som gör att du kommer att bli ihopmatchad med en person som är så som du vill att den ska vara. Det vill säga de tar fram en profil för dig att börja flirta med och bjuda på date som passar dig och på så sätt är det en stor sannolikhet att ni kommer att vilja gå på en andra, tredje och fjärde date. I förlängningen är förhoppningen att det ska vara den rätte som du vill dela ditt liv med.

Kom igång och registrera dig på PARSHIP

För att komma igång fyller du i om du är kvinna eller man och om du är ute efter att dejta en kvinna eller man. Godkänn användarvillkoren och klicka på ”Gör testet gratis nu”.

Registrera dig på PARSHIP gratis

Personlighetstest och matchning för bästa resultat

Vad händer när jag klickat mig vidare?

Som ovan nämnt är det gratis att registrera sig och göra personlighetstestet. När du gjort det så finns det möjlighet att ta del av tjänster som du betalar för. PARSHIP ska medda dig när du ska använda tjäsnter som kostar så att du känner till det.

PARSHIP finns det välutbildade och seriösa medlemmar och du kan få många partnerförslag i din region. Tack vare PARSHIP-testet som innebär att du själv fyller i ett personlighetstest som ger dig själv en inblick i hur du själv är och framförallt kan användas av PARSHIP för att matcha dig med killar eller tjejer som gillar personer med just din personlighet och intressen. Du fyller även i hur du vill att din partner ska vara vilket gör att den personen som gillar dina egenskaper även har egenskaper som du gillar.

Det finns många som funnit sin parther via PARSHIP. Det finns ett flertal kärlekshistorier att läsa om på PARSHIP.

Det finns också en blogg där du kan läsa om andra singlar och få kunskap, tips och förslag om sånt som är intressant för dig som är singel och vill träffa en partner. Som ett exempel så finns det förslag på vad man kan hitta på när du ska på date en höstdag. Bland förslagen märks, utflykt till äppelodlingen, ridning, söndagsbrunch, loppmarknad och naturvandring.

PARSHIP är ett företag i en förlagsgrupp som heter Holtzbrinck som drivsa av PARSHIP GmbH i Hamburg, Tyskland.  Företaget har sajter i över 10 länder där Sverige med www.parship.se är en av länderna.

Comments are closed.