Pris be2

Hos be2 kan du gratis registrera dig och göra ett personlighetstest som gör att du kan får reda på vilka egenskaper din drömpartner bör och samtidigt bli matchad mot tänkbara partners som passar din profil. För att sedan kunna ta del av alla funktioner bör du bli premiummedlem. Se vad det är för pris på be2.

Gratis personlighetstest

Gratis registrering och personlighetstest

Pris be2

Du hittar det aktuella priset på premiummedlemskap efter att du registrerat dig på be2 och besöker ”din profil”.

  • 1 månads premiummedlemskap – Inte träffgaranti – Klicka här!
  • 3 månaders premiummedlemskap – Träffgaranti - Klicka här!
  • 6 månaders premiummedlemskap – Träffgaranti - Klicka här!
  • 12 månaders premiummedlemskap – Träffgaranti - Klicka här!

Fördelarna att blir premium medlem är många. Med premiummedlemskap är det möjligt att skriv meddelanden till andra medlemmar likväl som det är möjligt att läsa samtliga utav de personliga meddelanden som skickas till dig. Vidare så kan du se alla bilder på de personer du matchats med baserat på det personliga testet. Om du inte betalat för att vara premiummedlem kan du se bilderna, men de är dock suddiga vilket gör det svårt för dig att veta om du direkt gillar hur den här personen ser ut. Om du väljer att bli premiummedlem i 3 månader eller längre så ger be2 en kontaktgaranti. Det innebär att be2 lovar att du kommer att utbyta personliga meddelanden med minst 10 personer under perioden du är premiummedlem. Om du mot all förmodan skulle ha färre än 10 personer som du växlar meddelande med så är det gratis.

Priserna för premiummedlemskap varierar beroende på hur lång tid du väljer att signa upp dig för. För att se aktuella priser så registrerar du dig på be2 och kollar i din profil för det aktuella priset.

Det går att binda sig i olika långa perioder. Du kan välja 1 månads bindningstid vilket är bra för den som inte vill binda sig alltför länge och kanske testa av produkten. När du väljer 1 månads bindningstid har du inte någon kontaktgaranti. Du kan också välja att binda dig på 3 månader vilket är en populär bindningstid vid registrering hos be2. Det går sedan att binda sig på 6 och 12 månader. 3 månader är en bra och realistisk tid att vänta sig kunna träffa någon, men det är också så att många inte vill stressa och göra annat än att ägna sig åt datingen vilket gör att även 6 och 12 månaders alternativet är mycket uppskattat.

Läs mer om be2 på datingsidan.com – Klicka här!

Gratis personlighetstest

Gratis registrering och personlighetstest

Comments are closed.