Raggningsrepliker

Här kan du skåda några ”klockrena” raggningsrepliker. Ett gott råd är att fundera några gånger om du ska använda de här replikerna. Som en del säger så är alla sätt bra utom de dåliga.

Testa de här raggningsreplikerna

Ambulansen:

Han: Viveka do you know what I heard when I first met you?

Hon: What

Han: Baauuu Bauuuuu

Hon: What are you doing?

Han: That’s an ambulance coming to take me away. Cause the sight of you stop my heart.

Pancakes for breakfast

Han: Do you like blueberries or raspberries?

Hon: Why?

Han: Cause I want to know what kind of pancakes to order you in the morning

Made in Heaven

Han: Kollar kragen på tjejen

Hon: What are you doing?

Han: Just checking your label. Just as I thought – Made in Heaven.

De här underbara raggningsreplikerna kommer från filmen A Night at the Roxbury som handlar om 2 bröder som jobbar i sin pappas Fake Plant Store, men som har en dröm om att starta sin egna nattklubb. För dig som inte sett filmen och som gillar komedier så bör du genast hyra eller köpa denna film. Ledmotivet i filmen är ”What is Love” med Haddaway. Det finns även sketcher från Saturday Night Alive där Jim Carey är med och gör den underbara dansen med det sköna gunget med nacken.

Frågan är om de här replikerna verkligen är något att ha, men i filmen så får ju båda bröderna till det för en kväll i alla fall. Kanske kan du lyckas bättre med de här replikerna eller kanske högst troligen helt andra öppningar.

Här är ett klipp med Haddaway och What is love. Det här klippet är från Saturday Night Alive där Jim Carey är med vilket han inte är i själva filmen. Hur som helst så är det vansinnigt lustigt. Det finns dock vissa som inte faller för den här typen av humor. Tur då att det finns annat att välja på. Titta och njut!

Registrera dig på Match.com idag – Klicka här!

Spraydate.se

Firstdate.com

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.