Shake My World

Det vanligaste sättet att träffa sin partner är genom vänner och bekanta och därefter kommer dating på dätet. ShakeMyWorld kombinerar framgångsrikt dessa två saker.

Dessutom är ShakeMyWorld bra på att anordna aktiviteter där du kan träffa många singlar. De har en flertal olika aktiviteter som erbjuds varje vecka. Allt från Standup Comedy kvällar till matlagningskurser och Zumba klasser.

Läs mer här om aktiviteterna på ShakeMyWorld- Klicka här!

Tjänsten som ShakeMyWorld erbjuder kallas för Social Matchmaking. Kort fungerar det så att du matchas ihop en en person av önskat kön. DVS är du en man som söker kvinna matchas du ihop med en kvinna som söker en man. Samtidigt som du såklart matchas med önskat kön så är det också så att de båda partnerna har minst en gemensam vän på Facebook.

Vinsten blir såklart att det finns en uppenbar koppling mellan paret och så känns det ju alltid bättre att träffa någon som du har någon typ av koppling till.

ShakeMyWorld kopplar ihop dina vänner med andra singlars vänner och på så sätt får du veta vilka av dina vänner som är singlar. De behöver inte ens vara ShakeMyWorld medlemmar.

På ShakeMyWorld uppskattar de att du kommer få mellan 10 till 50 sociala matchningar beroende på hur stort ditt kontaktnätverk är på Facebook. Denna siffra ökar dag för dag vartefter fler och fler ansluter sig.

Så här fungerar deras matchmaking:

  • Anslut dig via Facebook här - Klicka här! - Det är gratis och tar en minut
  • Du får direkt dina första sociala matchningar – Inget publiceras på din Wall om du inte vill
  • Börja skicka flirtar och svara på meddelanden från guldmedlemmar
  • Bli betalande guldmedlem och kommunicera fritt med alla på ShakeMyWorld
Att bli Guldmedlem kostar 149 kr - Bli Guldmedlem – Klicka här!

 

Comments are closed.