Singalo

Det bästa sättet att träffa din blivande partner är genom dina vänner. På Singalo tar du hjälp av en eller flera vänner för att beskriva dig. Dessa beskrivningar blir sedan din ”profil” och potentiella partners kan gå in och se hur dina vänner beskrivit dig. Detta är en stor fördel eftersom det ger mer trovärdighet hur någon av dina vänner beskriver dig än hur du själv gör det. Självfallet ges tillfälle att beskriva sig själv med egna ord. Inte minst när det är dags att börja flirta och vem vet, kanske även dejta.

Du kan registrera dig på två olika sätt på Singalo.com. Antingen så registrerar du dig via Facebook. Om du gör det så postar Singalo inget på din Facebook sida. Det andra alternativet för att registrera sig är att göra det med sin e-postadress.

Matchmaking och Singeldejting

En fördel med upplägget på den här sajten är att det ofta finns vänner som anser sig ha någon kompis eller bekant som skulle vara perfekt för dig. Denna vän kan då gå in och beskriva dig på Singalo.com och sedan be sin vän att gå in och titta på den profilen där. Kanske har denna vän ett bra sätt att beskriva dig som gör att även andra förutom den först tilltänkta vännen nappar på beskrivningen som kan leda till mer innehållsrik och meningsfull aktivitet för ditt datingliv.

Passa på att gå in och beskriva en vän redan idag – Klicka här!

Den person som beskriver sin singelvän kallas för matchmaker. Denne kan givetvis själv vara singel. Singalo har på sin sajt några exempel på beskrivningar och nedan finner du två av dessa exempel:

”Han är lång, modeveten och kan sjuna som Jussi Björling. En stabil person som är självsäker på ett behagligt sätt. Oroar sig inte vöer saker i ondödan. Han har en positiv och glad syn på livet – halvrulla glas överaalt. han är 100% Erik certified”

”Första gången man träffar B är det kärlek vid första ögonkastet. Hon bara sprudlar!!! Läser juridik, samtidigt som hon är skådespelerska och sångerska och en jäkla tillgång i alla sammanhang. Om du inte faller för Bs charm är något fel”

Matchmaker – Klicka här!

Singel – Klicka här!

Comments are closed.