Spraydate

Att registrera sig på Spraydate är gratis och det är lätt att komma igång:

Spraydate

Så här gör du:

  1. Registrera dig genom att klicka här!
  2. Lägg upp din egna profil. Ju mer du fyller i om dig själv desto bättre resultat får du. Att lägga in bild på dig själv är att rekommendera.
  3. Gå in och sök efter andra efter dina önskade kriterier.
  4. Börja flirta

Spraydate.se

Det är enkelt att registrera dig. Du börjar med att fylla i ditt önskade Spraydatenamn eller användarnamn sen väljer du lösenord och anger din e-post. Sen fyller du i om du är kvinna eller man samt vilket år, månad och dag du är född och ditt postnummer. Sen anger du om du söker kvinna eller man och i vilket åldersspann. Nu är det bara att klicka på knappen ”Bli medlem gratis” så är du igång.

Att vara med på Spraydate är kostnadsfritt och det går också att uppgradera sig till Deluxe och få tillgång till ytterligare tjänster på Spraydate. Som Deluxe medlem kan du bland annat söka på bilder, få större gästbok, komma först i sökresultat och en hel del annat.

Spraydate har applikationer för smartphones. Det finns appar för både iPhone och Android, så att du kan söka efter tjejer och killar när du är ute och springer och nätflirta var du än är.

Spraydate startades 1999 och många har funnit kärleken på Spraydate sedan dess. Nätdejting är vanligt nu för tiden och ca var femte person har någon gång provat det. På Spraydate är det gratis att vara med och det finns där nära 800.000 medlemmar.

Om du har någon fråga till Spraydate så kan du kontakta dem på support@spraypassagen.se. Besöksadressen är Östermalmsgatan 87D i Stockholm.

Besök Spraydate – Klicka här!

Comments are closed.